Zadnji teden v EU v letu 2015

Božič je pred vrati, institucije v Bruslju pa počasi zaključujejo z delom. Ta teden bo zgolj v znamenju zasedanj nekaterih parlamentarnih odborov – med drugim odbora za promet, ki bo razpravljal o socialnih, ekonomskih in pravnih posledicah storitev kot je Uber ter odbora za okolje, ki bo razpravljal o zadnjih predlogih Komisije glede krožnega gospodarstva. Oba se bosta sestala danes. Več informacij lahko najdete tukaj.

To pa je tudi zadnji prispevek bloga za letos. Z novimi pisanji se bomo vrnili 11. januarja, s prvim pregledom tedenskega dogajanja v letu 2016. Do takrat pa uživajte praznike in čim lepše skočite v novo leto. Srečno!

Novoletna jelka pred Evropskim parlamentom v Strasbourgu (Vir: (c) Evropska unija 2014 - Evropski parlament)
Novoletna jelka pred Evropskim parlamentom v Strasbourgu (Vir: (c) Evropska unija 2014 – Evropski parlament)

Avtor: Grega Jug

Diplomant evropskih študij in magister diplomacije (z magistrsko nalogo na temo konzularne dejavnosti EU). V preteklosti že pripravnik in začasni tiskovni predstavnik v Informacijski pisarni Evropskega parlamenta v Ljubljani, trenutno delam v osrednjem informacijskem centru Evropske unije EUROPE DIRECT v Bruslju. Velik ljubitelj evropskega povezovanja, ki ga skuša gledati s kritično distanco (čeprav ravno vedno ne uspe :). Poleg EU sem tudi velik ljubitelj TV serij in vsega kar je z njimi povezano.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: