O blogu

Vse prevečkrat slišimo, da EU in njene institucije ne delajo v korist malega človeka, tak občutek pa se je z globalno in finančno krizo samo še razširil. Še več, projekt združene Evrope se je znašel v globoko, če ne celo najgloblji krizi od svojega nastanka dalje, saj ga ljudje ne sprejemajo za nekaj koristnega, temveč za nekaj nepotrebnega in celo škodljivega.

Namen spletne strani EU360.eu je ljudem približati EU in njeno delovanje – na čim bolj enostaven, razumljiv, kritičen, jasen in strokovne način. Če bodo ljudje EU poznali in razumeli katere so njene pristojnosti in omejitve, jo bodo lažje sprejeli kot tisto entiteto, ki jim lahko prinaša številne koristi.

Omejitev odgovornosti

Prispevki izražajo izključno mnenje avtorja in nikakor ne morajo biti razumljeni kot uradno stališče EU ali katere izmed njenih institucij.

Pravila komentiranja

Ekipa EU360.eu si želi, da bi spletna stran postala prostor za debate o aktualnih evropskih zadevah. Vsakdo ima pravico do izražanja svojega lastnega mnenje, ne glede na to ali se ostali s tem mnenjem strinjamo ali ne.

Ekipa bloga v komentarje posameznikov ne namerava posegati. Kljub temu pa si pridružuje pravico da komentarje, ki bodo vsebovali grožnje, žalitve ali ki bodo pozivali k nasilju, razširjanju in izražanju rasne, narodnostne, verske, spolne in drugih vrst nestrpnosti, odstrani s strani.

Viri fotografij in videoposnetkov

Fotografije objavljene na strani so povzete iz avdiovizualnega arhiva Evropske komisije, Evropskega parlamenta, spletnih strani ostalih institucij EU in drugih spletnih strani. Avtorji in avtorske pravice so navede v skladu s pravili navajanja posamezne institucije.

Videoposnetki vključeni v prispevke so neposredno povezani na spletne strani iz katerih so vzete.

Vse avtorske pravice fotografij, posnetkov in drugega avdio-vizualnega materiala prisotnega na spletni strani ostajajo v lasti avtorjev.

V kolikor na strani najdete material za katerega razpolagate z avtorskimi pravicami in ne želite, da je objavljen na strani, vas prosimo, da se obrnete na nas in poskrbeli bomo za umik.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: